Poudre is de fashionstore in Zandvoort! Met mooie labels zoals Penny Black, Joseph Ribkoff, SET, Cristina Gavioli, EsQualo, Raffaello Rossi, Zoso, Sylver, Alix, American Vintage en Juvia is iedere modebewuste vrouw bij Poudre aan het juiste adres. In onze sfeervolle winkel vindt u een zeer uitgebreide collectie dameskleding voor iedere gelegenheid. Elke maand komen de nieuwste trends binnen en accessoires zoals sjaals, riemen en sieraden om uw outfit helemaal af te maken. Buiten onze bestaande merken om blijven wij altijd op zoek naar nieuwe, leuke en trendy merken, om zo goed mogelijk op de wensen van onze klanten in te kunnen spelen.

Het Poudre team heeft een passie voor mode en geeft u graag een persoonlijk en eerlijk advies. Sfeer, service en kwaliteit zijn voor ons dan ook heel belangrijk, daarin gaan wij net een stapje verder.

DE WINKEL

Poudre is sinds 1 juli 2014 geopend en u vind ons in de Haltestraat 35 te Zandvoort. In deze gezellige straat kunt u vrijwel altijd voor de deur parkeren. De winkel is ruim en licht en wordt, hoe kan het ook anders, gekenmerkt door de poederroze muur. Tijdens het passen en winkelen door, kunt u genieten van een heerlijk kopje Nespresso koffie.

In ons assortiment zijn de maten 34 t/m 50 verkrijgbaar.

Voor de nieuwste items en trends kunt u ons volgen op Facebook en Instagram!

Wij heten u van harte welkom in onze winkel!